تابش آفتاب زمستانی در مازندران

تابش آفتاب زمستانی در مازندران

به گزارش کارشناس هواشناسی مازندران گفت : بر اساس نقشه‌های پیش یابی هواشناسی ، هوای استان امروز جمعه ۶ اسفند و فردا شنبه ۷ اسفند ۱۴۰۰ در مناطق ساحلی و جلگه‌ای با مه صبحگاهی و صاف، با آفتاب گرم اما کم جان زمستانی همراه است.


فرجی افزود : در اواخر وقت امروز جمعه در ارتفاعات غربی با وزش باد نسبتاً شدید و احتمال بارش پراکنده پیش بینی می‌شود

وی تصریح کرد : با تغییر جریانات شمالی به جنوبی؛ از گذر شنبه شب و روز یکشنبه، از غرب استان، آسمان عمدتا" ابری، کاهش دما، وزش باد و بارش‌های پراکنده پیش بینی می‌شود که البته بارش‌ها زیاد نیست.


به گفته کارشناس هواشناسی مازندران، روز دوشنبه از شدت ناپایداری‌ها کاسته می‌شود و تا روز چهارشنبه هوای استان عمدتا" صاف تا نیمه ابری با افزایش دما پیش بینی می‌شود.


فرجی خاطر نشان کرد : دریای خزر امروز و فردا موج کوتاه دارد و برای فعالیت‌های دریایی و صید و صیادی مناسب است.


دیروز پنجشنبه پل سفید با بیشینه دمای ۲۲ درجه بالای سانتیگراد گرمترین و رینه لاریجان آمل با کمینه دمای ۱۱ درجه بالای صفر خنک‌ترین مناطق استان بودند.



کد ویدیو دانلود فیلم اصلی









برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2